dewereldvanchina.reismee.nl

Inentingen!!!

Vandaag hadden Bart en ik om 18.00 uur een afspraak bij de Travel Health Clinic in Hoofddorp om gevaccineerd te worden voor onze reis naar China. Hoe erg ik het vind om een naald in mijn lichaam te krijgen? Nou... ik ben vandaag 86 keer naar de toilet geweest, werd duizelig in mijn hoofd en ging uiteindelijk met een misselijk gevoel in mijn maag naar mijn afspraak. Dat beschrijft het wel een beetje toch?

Undecided
In de wachtkamer aangekomen, zag ik onze display met reizigersfolders staan. Stiekem even gekeken of wel de laatste versie in de houder stond.
Laughing
Vera ging ons vaccineren. Een hele lieve dame. Ze nam uitgebreid de tijd om ons te informeren. Ik heb haar gewaarschuwd dat ik prikken niet de fijnste bezigheid vind en dat is nog behoorlijk zacht uitgedrukt. Ze kon er wel om lachen. Vooral omdat ze wist dat ik bij een 'vaccinboer' werk. We kregen een DTP, hepatitis A en buiktyfus. Eentje in mijn linkerarm, rechterarm en dijbeen. DTP moest in mijn linkerarm omdat je hier het meest last van hebt. Ik heb mijn ogen dicht gedaan en voordat ik het wist waren alledrie vaccins gezet. SHIT! Door de angst heb ik niet gekeken welke vaccins ze heeft gezet. Slik!
Surprised
Gelukkig kwam ik er snel achter dat ze Revaxis en Avaxim heeft gebruikt. Alleen buiktyfus is van de concurrent. Helaas....Ik mocht in ieder geval wel de verpakkingen meenemen.
Laughing

Als we in Dali aankomen moeten we ook malariatabletten innemen. In totaal 12 dagen! Bah! Ook moeten we oppassen voor japanse encefalitits en rabiës. Hoe bedoel je vakantie?!

Dit hebben we gelukkig achter de rug. Pffff.... op naar de volgende voorbereiding!

Amber

I'm proud of you! Wat je al niet over moet hebben voor een droomreis;-)
Het komt nu steeds dichterbij en ben zo benieuwd hoe jullie het gaan hebben!
Nou meis, nog een goede tas en een paar charmante schoenen en het avontuur kan beginnen.
Dikke kus van ons

christine

michelle,
je hebt het ergste al vast gehad!

Xx bveel plezier
van je nichtje

Cherry

Hebben jullie zien in? ...je droomreis gaat snel beginnen hoor. Veel plezier er mee en ik zie jullie wel in Hong Kong :-)

Michelle

We hebben er onwijs zin in! Morgen laatste dagje werken en zaterdag vliegen. Tot snel in HK.

Amber

Woehoe! Nog maar drie nachtjes slapen! Koffer al gepakt? ;-) En ready for take off????

Dikke kus

Jos de Wolf

WAAAAAAT ????? Buiktyfus van de concurrent ???
Hoe kan dat nou toch. Schaam je !!!!
Krijg nou de t.....
Nee hoor meen ik niet, have fun daar !

Nienke

Ha Mies en Bart! Heel veel plezier op jullie droomreis! Dat jullie maar veel mooie dingen mogen zien en meemaken!
X Nien