Inentingen!!!
Vandaag hadden Bart en ik om 18.00 uur een afspraak bij de Travel Health Clinic in Hoofddorp om gevaccineerd te worden voor onze reis naar China. Hoe erg ik het vind om een naald in mijn lichaam te krijgen? Nou... ik ben vandaag 86 keer naar de toilet geweest, werd duizelig in mijn hoofd en ging uiteindelijk met een misselijk gevoel in mijn maag naar mijn afspraak. Dat beschrijft het wel een beetje toch?

Als we in Dali aankomen moeten we ook malariatabletten innemen. In totaal 12 dagen! Bah! Ook moeten we oppassen voor japanse encefalitits en rabiës. Hoe bedoel je vakantie?!
Dit hebben we gelukkig achter de rug. Pffff.... op naar de volgende voorbereiding!

I'm proud of you! Wat je al niet over moet hebben voor een droomreis;-)
Het komt nu steeds dichterbij en ben zo benieuwd hoe jullie het gaan hebben!
Nou meis, nog een goede tas en een paar charmante schoenen en het avontuur kan beginnen.
Dikke kus van ons
michelle,
je hebt het ergste al vast gehad!
Xx bveel plezier
van je nichtje
Hebben jullie zien in? ...je droomreis gaat snel beginnen hoor. Veel plezier er mee en ik zie jullie wel in Hong Kong :-)
We hebben er onwijs zin in! Morgen laatste dagje werken en zaterdag vliegen. Tot snel in HK.
Woehoe! Nog maar drie nachtjes slapen! Koffer al gepakt? ;-) En ready for take off????
Dikke kus
WAAAAAAT ????? Buiktyfus van de concurrent ???
Hoe kan dat nou toch. Schaam je !!!!
Krijg nou de t.....
Nee hoor meen ik niet, have fun daar !
Ha Mies en Bart! Heel veel plezier op jullie droomreis! Dat jullie maar veel mooie dingen mogen zien en meemaken!
X Nien